Mám tě moc ráda
Však tvoje vláda
Děkuji za všechno
Nestojí nade mnou
Byl's moje poslání
Neslyšíš volání
Lásku jsme měli
Však málo jsme směli.
Já bojím se říct
Co chtěla bych víc
Já nejsem už tvá
A ty nejsi můj
Co touto cestou
Co tímto slovem?
Kratičkou větou
dávám ti sbohem ????