Dnes jsem byl přítomen popravy srdce
a já jen v povzdálí zděšeně stál,
vidle mi zarazil kat do něho prudce
a pak ho kleštěmi ze hrudi rval...
Šeredným pařátem stiskl ho silně
a mě se najednou zastavil svět,
představy o lásce tvoje jsou mylné,
divně se ušklíbl a začal klet ...
Drátem ho ostnatým omotal pevně,
však já ti ukážu, že mýtus je láska,
jestli to nechápeš zakusíš ohně
ucítíš každý kloub jak v těle ti praská ...
Na roštu iluzí tě sežehnu zcela,
poroben , vyvržen budeš do noci chladné,
pochybnost v duši bude tvá cela,
ovlivnit člověka je vždycky tak snadné ...
Dnes jsem byl účasten popravy srdce
a já mu ho z pařátů silně rval
Zase mi bušilo" jak tenkrát "prudce
a já s láskou na dlani budu s ním bojovat dál...
Byla jsem přítomna popravy srdce,
Těžší a krutější než všechny jiné,
Trestanec rval se o srdce prudce,
Doufajíc, že přec navždy nezhyne.
Bláhovou nadějí obměkčil kata,
Avšak jen na chvíli, vteřinu pouhou,
Aorta lásky bude teď sťata,
Krev jeho povalí v mých dlaních strouhou.
Vzdorně a s hrdostí koukej mu do očí,
Až srdce tvé na kusy bude chtít rvát,
Hrdost tvá nůž katův proti mu otočí,
Však navěky věz: To já jsem tvůj kat...
13.10.2019 08:17:32 | Lili Starr