Kdyby v ledu
zůstal žár
do černé krajky
šla bych snáz
nahota co stydí se
je jako láska
co prý neví se
jestli jí má rád
kdyby řekl
zůstaň stát
otoč se
dej mi přivonět
tě znát
Jestli černá krajka nefunguje pak je s ním cosi špatně.
09.10.2019 07:33:45 | blázen
po ledové koupeli do červené Drahóšku ;) do červené (nevim jak je to možny, ale hřeje;)... ST
08.10.2019 16:09:14 | Malá mořská víla