V mých snech je on vítr
a ty krásná vzpomínka
S ním se bojím výšek a o tobě sním...
A když se ze sna probudím,
jsem ráda, že jsi tu ty,
ty, který vedle mě spíš a jistě také o něčem sníš
Ve dne světlo v noci tma,
v každém z nás je touha ukrytá...
Nic na tom není,
že se v každém ročním období mění
Je schovaná v dlouhém ,,nevěsty krasné'' svatebním závoji, já chtěla bych jistěže obojí!
Ty zas máš jí schovanou v jezdeckých botách z Nebrasky,
kovbojském klobouku a v kožených upnutých kalhotách,
kde k touze nemusí být vždy jen nahota
Nebuď prosím nikdy vzpomínkou, já budu pořád láskou tvou.
Nenuť mě jen snít, já chtěla bych tvým celým ročním obdobím být...