První sloka je čtivější, když jsou tam přísudky a věty (ztrácí se, zhasíná, bledne) na rozdíl od druhé (ztracen, pln). Básnička nepřináší nic objevného, ale je aspoň stručná, nerochní se v pocitech smutku. A je dobře nazvaná.
13.10.2019 09:27:44 | Karel Koryntka