vanutí života
řekls
a odešel
aniž dořekls
na tváři
cítím vítr
když se
pootevřou dveře
pomáhá jim v tom
má otevřenost
plátek po plátku
rozkvétá
růže
okysličuje
buňku
po buňce
ještě neodcházej
vzpomínko
mé příště
nechej otevřeno