Ač světa znalá sebevíc
chci tobě být poblíž
necháváš mě po libosti
zájmům mým volnosti
Ač světa znalý sebevíc
chceš mě být poblíž
úsměvem tě obdařím
dobrého něco navařím
Ač světa znalí oba jsme
víme, že láska zalévat chce
k sobě se rádi tulíme
na věku přece nesejde