Když jsi se mnou
nic jiného neexistuje
jen krásno v oblých tvarech
obrysy a silulety nahého těla
ze sprchového koutu stíny propletených rukou
a popletených hlav
nic jiného necítím
tíseň na srdci je pryč
ať se děje cokoliv
na okamžik
nemám žádný
splín
to je zajímavé že pro hrdinku nic jiného neexistuje jen ten posvátný propletený stav - a přesto nějak vidí stíny zvenku
16.10.2019 07:28:36 | Karel Koryntka