Bordel
V časech, kdy rady nepomáhají,
marní se čas ztrátou času.
Hledá se něco,
po čem srdce přestane trpět bolestí,
ale po všem, co se zkusí, se zvrací.
Bordel se stane kostelem
a ta nejlevnější knězem.
Tak se jí vyzpovídáš.
Přečteno 284x
Tipy 6
Poslední tipující: Kyška, Frr, šerý
Komentáře (5)
Komentujících (5)