Sen
Anotace: to co se dá pouze snít:-)
Kdybych se nikdy nemusela probudit,
snila bych jen o Tobě.
A víš proč?
Jsi můj sen a tím zůstaneš,
i když v srdci mém planeš.
Jsi něco,na co nikdy nedosáhnu,
jsi něco,po čem stále prahnu.
Jsi jako Sahara bez sněho,
jsi jako zima bez sněhu,
co nezná něhu.
Komentáře (0)