Anotace: Barva se ztrácí, zbývá jen šedá.....
Odešla láska má,
šla o dům dál,
uragán osudu naději vzal.
Jak bědný sirotek zůstal jsem sám,
marně teď přemítám,jak dál žít mám...
Bože holka,jak já Ti rozumím...A teď místo abych si před noční vyrazil někam ven,postupně pročítám Tvá krásná dílka a nacházím v nich kus sebe sama...Za chvíli si začnu myslet,že jedna duše může bydlet současně ve dvou tělech nebo jsi se prostě jen napojila na mé informační pole...
Be happy!Cap 1
17.04.2007 16:39:00 | Kozoroh 1