Vzájemnění
Anotace: Do tvých snů vkládám své doteky, a odcházím spokojen když spíš, chvíli pak trvá než opadne vzrušení, ale s tím poradím si víš ;-)
Jsem rád když pod dekou jsme spolu
těla zkroucená do symbolu
Do tajného znaku prastaré magie
hold bohu co asi někde v dáli je
Jsem rád když hřeješ mi ospalou duši
. . . . . i tělo hřeješ
a já mám pak vše jitrem už jednoduší
Prsty ti do vlasů zajíždí
cestují po tvé hlavě
rychle jak závod hlemýždí
rty blíže té jediné,té pravé
Polo-bděle omámená naše těla
sálají a nasávají atmosféru, a ta je skvělá
V noci luna jim příběhy vyprávěla
lechtivě až se celá chvěla
A ty stále zůstáváš v říši snů
bohatších o to tulení
A já své touze jen hloupě lžu
když žádá moje svolení
Už teď vím že ji dál nepustím
políbím tě a páru upustím
Jen cítit a dát ti to krásné teplo
jsem chtěl aby nám i dnes štěstí kvetlo
Krásně se cítím když spokojeně dřímáš
když posílen jsem tvým přijetím
Když přes víčka se do oken nám díváš
kde rosu luna roní dojetím
Rituál ranního vzájemnění
i když neukojená touha pění
Má kouzlo klidu na hranici dne
a krásnějšího startu do něj není
když opouštím tvé sny průsvitné
Přečteno 347x
Tipy 10
Poslední tipující: jenommarie, Tvbm, šerý, Marten, Kapka, Donne, Dreamy
Komentáře (1)
Komentujících (1)