Vnučka
To malíř na víčka ti sáh
a napodobil hřebínky, když
zaslechl smích na řasách
a ústa s vůní pralinky, jež
jen mocí noci se odmlčely
tak píšeš příběh jedinečný
pod dvěma vrásčitými čely
do víru tance a zvuků zpěvu, cit
vchází čistý nepoznavše klamu
jsi průzkumník i prchlivý květ
tak vymodeluješ sebe samu
a navštívíš dozrálých svět
tak vidíš, slova na papíře
zas radost i strach
vše v dobré víře.
Přečteno 363x
Tipy 3
Poslední tipující: J.Karasová, šerý, Isla
Komentáře (0)