Vyznání
Anotace: Po dvaceti letech
Má lásko, jediná
Jak já tě nesnáším...
Mě sereš na duši.
A vlastně ti to ani trochu nesluší.
Vypadáš jak stará děvka,
Musím ti to říct
Běž zas zpátky do kuchyně
Další housky píct!
Já si pustím fotbálek
V televizi zas
Doufám, že tě neuvidím
Než ustane mráz
Či tě vezme ďas.
Přečteno 379x
Tipy 1
Poslední tipující: Marten
Komentáře (3)
Komentujících (3)