Náš svět
Anotace: Každý jsme plovoucí ostrov . . .
Mezi hvězdami ostrov se vznáší
oáza co srdce žízeň zháší
Postavil jsem jej pro tebe
bys mohla sahat na hvězdy a taky na nebe
Pluješ si ve snech tmou
ve vlasech hvězdný prach
dýcháš mě znovu zas a zas
sdílení pocitů jen nás dvou
Měsíc stříbrem se dívá, závidí
přes snahu obrovskou do nás nevidí
Jsem v tobě schovaný a ty ve mě
daleko od všech co cítí se otráveně
To podstatné je mezi námi uvnitř tajemné
trochu se z toho můžeme i chvět
tímto já žiji je to Náš svět
chvilky tak něžně dojemné
Přečteno 311x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
Komentáře (0)