Kdy?
Pár doteků nesmělých,
Pohledy do očí Tvých.
Objímání pod schody,
Přec nejsou to jen náhody.
Pohlazení po ramenou,
Lásky květ za bílou stěnou.
Kdy ruka má spočne v Tvojí,
A tím mé rány snadno zhojí?
Času by to více chtělo,
Kdy soukromí bychom měli.
Kdy zas obejmeš mé tělo?
Kdy už začneme být smělí?
Přečteno 312x
Tipy 6
Poslední tipující: Elis1ě, Krahujec, Roser
Komentáře (4)
Komentujících (3)