Lásko, jsi......
Lásko, jsi...
stydlivá v očích
prvně zamilovaných
..zatím nevinných
bázlivá ve chvílích,
kdy prsty prvně se potkávají
..hebkost kůže poznávají
vášnivá v dotycích
roztoužených těl sblížení
..krásného milování
něžná při pohledu
na dítě v postýlce ležící
..sladce spící
hřejivá v úsměvech
lidí starých a nemocných
..životem zkoušených
krutá v myslích
tyranů, zločinců a vrahů
..ďáblových sluhů
bolestná v tváři
člověka, kterému krvácí srdce
..a žít už se nechce
a nejslabší v okamžiku,
kdy uvnitř nás pomalu umíráš
..asi nejhorší pocit náš
Přečteno 499x
Tipy 3
Poslední tipující: Kelly Lattinová, Kozoroh 1
Komentáře (4)
Komentujících (4)