Živá voda
Topím se,
Či plavu?
Už zase
Ztrácím hlavu.
Ztrácím, lásko, hlavu,
A to z Tebe jen,
V tomto krásném stavu,
Snad není to pouhý sen.
Snad ta láska moje,
Jenom k smíchu není,
A snad city moje,
Neupadnou v zapomnění.
Možná láska Tvoje,
Živou vodou bude mi,
Vím,hezké přání to je,
Stojím nohama na zemi?
Přečteno 328x
Tipy 6
Poslední tipující: Elis1ě, enigman, Krahujec
Komentáře (4)
Komentujících (3)