Ta nejistota v tom co přijde, ta touha dokázat to co jiní ne - to je to co lovci dává úspěch a právo dalších zářezů na pažbě ;-)
18.11.2019 07:36:29 | petrzal
Nestačí jen křesnout kulema, hlavní je složení třaskavé směsi, tedy taková ta lidská chemie, a nemnéně důležité jsou pak i fyzické sladění a duševní souznění.
17.11.2019 22:23:48 | Špáďa