Krásné vyznání, ta slečna musí mít štěstí a co se týče básně jako takové, líbí se mi jak je napsaná, je psaná po tvym, má v sobě podpis. Rozhodně se budu těšit na další díla. :-)
06.06.2010 13:21:00 | Lamia
Tato je asi nejhezčí z tvých současných básní. Další některé básně máš také moc pěkné. Dokážeš psát, co cítíš a to je klíčem k těm nejkrásnějším básním. Piš dál!
05.03.2007 13:23:00 | Martin M.