Tvé básně jsou krajiny nádherných pohlednic hodných si zamilovat. Umíš! A hluboko.
25.11.2019 19:58:10 | šerý
Za tou touhou a příjemnými prožity cítím očekávání temna a prázdnoty - proč?
19.11.2019 08:07:30 | petrzal
Vidím...že máš ten dar vidění...čtení mezi řádky...málokdo dokáže. Ano, máš naprostou pravdu. Těžká odpověď...kdysi jsem psala, že toužím být jako voda. Co klesne pod hladinu, zůstane tam. Jen občas vyplave na povrch. Víš, člověk vždy touží po tom, co nemá. Někdy je to touha tak šílená, že bolestí nevidí,nevnímá nic jiného...to je asi vše:-)co jsem schopna odpovědět...děkuji :-)
19.11.2019 10:27:40 | Anděl
Už ten výběr koření ledacos napovídá.
Moc se mi líbí tvůj návrat po menší pauze, zpět.:)
19.11.2019 06:43:32 | Dreamy
Dreamy...děkuji Ti moc. Znovu jsem se nadechla:-) a moc mne těší, že se líbí právě Tobě...ještě jednou děkuji:-)
19.11.2019 06:52:14 | Anděl