Anděl
Anotace: Se silou vulkánu a čistotou dítěte jsi mou nikou tu na světě
Pod ranním mrazíkem
shýbám se pro tebe.
Prastarým zlozvykem,
vracím tě do nebe.
Andělé se tu ztrácejí,
země pro ně vlídná není.
Přesto nám na pomoc kráčejí,
s nadějí že něco změní.
Místo duše hvězdu máš,
v očích slunce jasnější jas.
Jsem jediný koho tu znáš,
jsem ten co s tebou měří čas.
Podobu máš lidské ženy,
jak miminko jemná jsi.
Vstřebávám tě smysly všemi,
jak nebe zpěv rorejsí.
Přečteno 364x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie, Anděl, Dreamy
Komentáře (3)
Komentujících (3)