Dobrou noc Lásko
Anotace: Je to básníčka na dobrou noc,která se dá poslat SMS-kou.(Ale pozor je rozsáhlá asi přes 3 zprávy)
Když slunce své beránky ke spánku ukládá
a měsíc po nebi peřinu hvězdnou rozkládá,
já pár veršů skládám pro tebe,
dřív než měsíc vyhoupne se na nebe
a chci s tebou teď být,
abych vedle tebe mohl usínat a snít,
abych ti sladký polibek mohl dát,
dobrou noc ti přát,
do ouška ti něžně zašeptat,
"Miliju tě lásko,mám tě rád!"
Komentáře (2)
Komentujících (2)