Nevídané

Nevídané

Možná starnu,
Možná i moudřím,
když pod tebou se zmítám k ránu,
víc sama oči nezamhouřím.

Dnes přišel nejspíš
ten nejhlubší průnik,
skrze klín až do hrudi,
kde každý můj cit hrdě trůní.

Pak srdce zmírá,
jak oči se pasou
teď nad tou krásou
jak ve víře nevíra,
zbyla i ve mně ta kapka studu.

K srdci jak červotoč
se pokousává pýcha,
sjetá a opilá nahoty prostotou
se snažím už jen marně dýchat.
Pak ještě naposledy možná tebe dobudu.

Ztracena do tmy
se schoulím zas sama.
Krom pár kapek lásky
snad nic mezi náma.

Do poševního sekretu
nedopatřením se vmíchal cit,
nešťastna sahám si po tepu,
nezbylo víc, než krev
si zase sama pít.

Autor barasoukup, 21.11.2019
Přečteno 314x
Tipy 3
Poslední tipující: jenommarie, Amonasr, Anděl
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky Baruško:-)

22.11.2019 06:56:03 | Anděl

Díky :)

26.11.2019 01:42:11 | barasoukup

nepouštěj se do toho když neumíš oddělit pocity těch dvou orgánů - ublížíš jen sobě. ( No i když zase když se to naučíš budeš ubližovat jiným . . .)
Ale je to fajne napsané ;-)

22.11.2019 06:40:54 | petrzal

Děkuju :)

26.11.2019 01:41:50 | barasoukup

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí