tvé prsty jsou klíčem
k artézským studním
hluboko ve mně
kde hladinu víří vodoměrky
skryté pohledům nebe
jen občas vzlétnou
závanem křídel andělských
oči přimhouřím
skloním se, křídla složím
obejmu co tvého je
v závrati
touze
vášni
odevzdání
s láskou