Máš oči z modré oblohy
nad nimiž slunce vlaje
pes věrný jde Ti u nohy
za lásku svou Tě maje.
Jsi vůní lidské esence
pramenem tvůrce bytí
lásky pocit v kolébce
co na temnotu svítí.
Jsi žízní po dnech půstu
maják v noční bouři
sladkost v časech růstu
naděje ostrova v moři.
Jsi jiskrou síly plamene
bez ostychu studu
semínko větrem nesené
na úrodnou půdu.
Vstávej semínko, holala...a ať to není Verbascum...jako v pohádkách v mechu a kapradí...;-)
25.11.2019 17:40:35 | Marten