Anotace: Pro jednu slečnu s puntíkatou mašlí
Co tak lehce uniká
v důvěrně známých hrách
mezi prsty po mapách
provléknout
a poslepu v nich číst
co do sebe se zaplétá
kolem sebe obtočit
a utáhnout
jen trošičku
puntíkatou mašličku
Kouzelná :-)
25.11.2019 21:42:46 | jenommarie
Děkuju
25.11.2019 21:49:02 | Pro začátek
;-)
25.11.2019 22:06:45 | jenommarie
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?