Jiné období
Anotace: Ne už tolik naivity a prchlivosti, ale přesto emoce silné, plány, sny a teplo u srdíček
Mládí již odešlo,
stáří není na obzoru,
období co se nevešlo,
do žádného z vzorů.
Snad podzim to je,
co zažíváme.
Cítím že nejsme stroje,
leč bytosti milované.
Ruku v ruce spolu jdem,
zpátky se již nedíváme.
Co taky s tím zlem,
s budoucností si povídáme.
Plány a sny jsou konkrétnější,
ne tolik nafouklé a mají hranice.
Spolu Bohdanko budeme nejsilnější,
láska je naše munice.
Přečteno 250x
Tipy 9
Poslední tipující: šerý, Krahujec, Iva Husárková, praetorian, jenommarie, Dreamy, Anděl
Komentáře (5)
Komentujících (5)