Výbuch lásky
Anotace: O silných emocích lásky
Láska to je časovaná nálož
již vroucí polibek odpálí
na postel svou dívku polož
pak už tě sleduji zpovzdálí
Abych urychlil něžnou explozi
Nasypu do srdce střelný prach
láska už výbuchem hrozí
ač mám z rány strach
Zachvěl jsem ale duší tvou
po výbuchu je kamenem v lomu
k sobě mně táhneš silou ničivou
Pojď uklidíme spolu tu pohromu
Přečteno 452x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Amiradi, Iva Husárková, praetorian
Komentáře (4)
Komentujících (3)