Z přátelství se vždy může vyklubat láska, ale z lásky přátelství nikdy. To mě jednou kdosi řekl, a já můžu pouze dodat, z lásky se nikdy nemůže vyklubat přátelství, vždy bude v srdci láska a nebo nenávist. Nikdy už však přátelství.
08.03.2007 13:07:00 | Cryoman
krásně napsaný.. a držím ti moc palce, ja jsem přišla o oboje.. o lásku, protože jsem nechtěla ztratit to přátelství..a následně i o to přátelství..
04.03.2007 17:40:00 | Terry
Je to pěkný... A máš pravdu.. V kamarádství láska být nemůže. To opravdu nejde. Já takovou chybu udělala a neustále toho lituju. Vždyť takové to "ryzí" přátelství je někdy víc než "obyčejná" láska.. ;-)
04.03.2007 13:25:00 | dolfik131313
Nádhera.Dej mu to přečíst,fakt.A to,že z kamarádství nemůže být láska není pravda...Záleží pouze na vás dvou.
04.03.2007 13:01:00 | Petík 2