neumím tak krásně psát
nepochytám všechna slůvka
co vykreslit by mohly
čím pro mne jsi
širým oceánem
se svými přílivy a odlivy
svobodným prostorem nebe
kam ptáci nadšeně zamíří
tam jsou doma
louka plná lučního kvítí
se sladkým nektarem
ráj pro motýly
rosa mých očí
když po tobě toužím
hřeješ
hladíš
káráš
povzbuzuješ
jen
prázdnou náruč mám
a v srdci
ztroskotanou loď…
Tak honem loď do doku a opravit. A vyplout... do dlaní plachet, dobrý směr nasbírat.
29.11.2019 18:35:35 | šerý