Se soumrakem,
když padá rosa,
když pod nátlakem
tu běhám bosa,
trochu se bojím náznaků.
Příkaz byl dán
a padla klícka
provaz nepřerván,
já pouhá nicka
v té noci plné zázraků.
Sluha a pán
vždy ve své roli
i souhlas je brán
tomu, kdo se nepodvolí.
Přec vše má zůstat za oponou skryto.
Hrajem své role
a musím brát v úvahu,
že všechno občas musí bolet,
že on je tu vždy na tahu.
Proto nikdy nic mi není líto.
Schovaná pod rouškou
tajemna noci
schovaná za tloušťkou
i za cizí mocí.
Jak sokol nade mnou ta cizí ruka krouží.
Má spousta bezmoci
se promění v štěstí.
když není mi už pomoci
a zbylo nám jen trochu tresti.
Nebylo do vínku mi dáno víc než toužit.
Ten obsah mě vyloženě nasí...á
Nesnáším usurpátory citlivých duší, s..e mě to, do p... s takovými a za všechno může jen srdce bez rozumu :-(
Ale napsaný je to opravdu hezky.
02.12.2019 06:58:18 | petrzal