*
Uvadám
~~~~~~
Kolik citu musí jeden napsat,
aby se dva sešly?
Slova plynou
. . . .jako voda.
Nejsme spolu
. . . je to škoda.
Láska běží,
. . . virtuálně.
Cit se uvnitř,
. . . ve mě láme.
Zbyde ve mě,
. . uschlá duše.
Šťávu vypils,
. . je mi suše.
Napít se tě,
. . . já bych chtěla.
Kousek všeho,
. . . abych směla.
Uvadám,
. . . jak kytka v zimě.
Tak už přijeď,
a . . . vezmi si mě.
**
Kousek všeho? Bývá málo,
když jednomu zachutná.
Neuvadej, neukládej,
svoji mysl do smutna.
:-)
02.12.2019 15:19:25 | Dreamy