Vánoční strom
Anotace: Prosím o názor na tuto báseň.
Před vánočním stromem dva lidé postávají,
vánoční atmosféru nasávají.
Oba na strom hledí,
přitom se za ruku drží.
Nemůže jim být lépe,
když jsou vedle sebe.
Jsou jako v pohádce,
která je o lásce.
Přečteno 354x
Tipy 3
Poslední tipující: jenommarie, Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (3)
Komentujících (3)