Anotace: omylem jsem smazala, co jsem nechtěla...myšlenky se mi ale ubírají stále tím samým směrem, tak podruhé...ale píšu rovnou do compu, takže je trochu jiná :-)
Tvé skvostné vyznání
čtu v tichém oněmnění
ruce se touhou chvějí
a v žilách krev pění
04.03.2007 18:48:00 | jedam
Díky za radu, budu si na to dávat víc pozor :o) Jinak krásná tvorba :o)
04.03.2007 17:46:00 | prostějanek