Slzy v očích
Slzy v očích měla,
že na krok skoro neviděla!
Smutná, zklamaná svojí rodinou,
zmatená, opuštěná svým hrdinou.
...všem tolik věřila...
Najednou sama tu je,
vloudí se k ní vzpomínky,naděje.
Jak lehko uvěřila štěstí
jak těžko se zvedala, když dostala od života pěstí.
........
Pálily jí oči a ona tiše plakala,
nad životem, který si sama zpackala.
Komentáře (1)
Komentujících (1)