Život můj navléká ti korálek štěstí za štěstím
Vidíš mě, jak nutím tě být pro tebe i mě hezkým?
Pyšně se nosím též,
bych mohla rozdávát životní příběhy
Stačí úsměvy, pohladí duši
dát peníz do kasy pro chudé děti, to se fakt musí
Pozdravit, dát kus řeči se sousedy, úsměvy nešetřit, pomáhat hladovým,
mít pro vše rozumné nadhledy
Barvy duhy pod nohy dala bych všem, pro lidské štěstí pro každý prožitý den
Křehké jsou rána můzy
v šedočerném plačtivém ránu, kapka padá za kapkou a než se stačí rozednit, už verš mate tvojí hlavu,
než zapíše se k tvojí slávě,
bůh ví pro koho
Je však krásná... jak osvícená fotka, fotografa, focena ve zlaté hodině
Ze spánku na mechu,
můžeš být šťastný,
když cítíš dech z lesů,
za nic na světě nechceš nic vědět, o čase z pracovních procesů
A kolem nás pořád je tolik krásy!
Také to vidíš?
Vždyť ty jsi součástí mojí rodiny, mojí spásy
S tebou svůj život pojím, hostím tě svým tělem, raduji, prosím, rmoutím
Za to všechno já, uspořádám ti hostinu a výstavu z mých milých úsměvů
Žena vytváří domov, to tak je. ^ST^ ;-)
09.12.2019 22:17:05 | jenommarie
Ano, když žije s pohodářem, jinak to nemá smysl :)
12.12.2019 19:07:13 | Isla
To určitě, krátí sobě čas a vše má svůj čas na dozrání, to tak je. ;-)
12.12.2019 19:14:06 | jenommarie
Souhlasím :)
12.12.2019 19:16:03 | Isla
Mě to trvalo 5 let rozhodování. Člověk nemá sílu rozhodnout. ;-) hodně štěstí a mysli na sebe.
12.12.2019 19:17:40 | jenommarie