Kdy se to stalo?
Anotace: Myslela jsem, že už se v lásce vyznám, že už vím, co mě čeká a kam směřuje můj život.. nevím vůbec nic... PO 11 letech zpět.
Lásku mám a vím jak žít,
kdo to poví, kdo to má?
Vím co chci a umím snít,
vše pohádkové se mi zdá.
Ach, moment prázdný přišel, zdá se,
který zaplnil tak silný cit.
A moje srdce podobá se,
zvířeti, co nechce pít.
Šípem skrz mé nahé tělo,
mysl rány rychle hojí,
a teď by se rozumělo,
že to špatné nechám jít.
O to víc však nesmyslné,
začala jsem chtít!
Jak navrátím se zpátky k tomu,
co mám a ještě bych snad měla mít?
Přečteno 407x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, šerý, Dávid
Komentáře (1)
Komentujících (1)