Pokušení
Přichází jako myšlenka,
které se nezbavíš a co se vrací.
Z obrazu panenka,
má mysl zvrací.
Snažím se vyhýbat,
těm chvílím kdy se potkáme.
Pohledům uhýbat,
snad šanci tak získáme.
Je to jen chemie,
reakce po čase vyprchá.
Teď ale zle mi je,
na pokoji mě nenechá.
Kdybys mi Beruško má,
pomohla se na tebe víc těšit.
Netvářit se jako zlá,
a city mé občas řešit.
Teď ale nepodlehnout snad,
povede se mi.
Věřím že pomůže mi čas,
překonat touhy přízemní.
Přečteno 340x
Tipy 9
Poslední tipující: Donne, Iva Husárková, Isla, Kapka, Frr, praetorian, jenommarie
Komentáře (3)
Komentujících (2)