Výročí
Anotace: 13 je dobré číslo . . . .
Amor střílí ostře
šíp mi z těla trčí,
pyramida potřeb,
láska vzhůru frčí.
Každé ráno vedle tebe,
stejně jako poprvé,
v naději se nepleteme,
vstřebává se do krve.
41 měsíců souznění,
každou vteřinu ctím,
síla laviny kamení,
pocit mám že sním.
Vděčný jsem za naší šanci,
za sílu co s tebou mám.
Chtěl vyzvat bych tě k tanci
a polibek ti lásko dám.
Přečteno 293x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, jenommarie, Anděl, Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)