těžké závěsy
těžká noc
na kůru dva andělé
až u tebe naleznu klidu
až u tebe duše má
míru nalezne
v tichu piety
sejmuta z kříže
do tvého náručí položena
v záhybech mramoru
stále život pulzuje
věčná má naděje
pozdravena buď vina
jež zrodila
pokorného syna
duši mou neproklála
Zdeničko.....krásné...poklidné...děkuji. Protože jsem právě tato slova potřebovala..*ST*
13.12.2019 17:09:58 | Anděl