TY,
si dôvod prečo dá sa zniesť
veľa neznesiteľných miest.
Ťažký batoh pri tom niesť,
A aj tak spokojný život viesť.
TY,
Si to najcennejšie čo v živote mám.
Ako uprostred smetiska drahokam.
TÁ,
Vďaka ktorej nie some sám.
Za nič ten pocit nevymením.
Prisahám.