Uz brzy sem přestanu posilat rikajdy a komentovat. Bo už brzy budu srat úplně kazdyho. Takže pro tebe: moc hezkej motiv a totálně odflaklej. Vetsinou nerymunes a když už tak dětsky. Moc velká škoda, bo téma se mi líbí hodně.
15.12.2019 23:05:28 | praetorian
Uznávám, co se rýmu týče, je to odfláklé. Další už budou v tomto ohledu lepší. Díky za zastavení.
16.12.2019 07:38:20 | Amiradi