Koukam, příspěvek po 5ti letech. Dám ti tip emeritní jako povzbuzení. První sloka supr, presne tak rád usinam a připomnělo se mi to. Zbytek, leda by sis vyloženě přál koment. Neprej :)))
17.12.2019 20:34:53 | praetorian
No jo no. Našel jsem to, když jsem čistil disk a nechtěl jsem o to přijít. Díky moc za koment, klidně unesu i kritiku... ;-)
26.03.2020 00:38:13 | Emeritní Profesor