ZLOMEK VTEŘINY
Co udělá malý zlomek vteřiny,
když už nemáte naději
a srdce vás bolí, tak,
že jediné, co jste schopní cítit
je právě ona bolest.
Tak tiše pláčete a krvácíte,
ukrytí ve své pomyslné bublině
kdy vás děsí, jen pomyšlení na lásku.
A pak prožijete doslova elektrizující pocit,
kdy tušíte, že se něco, ve vašem srdci změnilo
a mysl je zmatená a strach se pozvolna vytrácí.
Tři sekundy,
jeden upřený pohled
a v ten moment se můžete zbláznit.
Můj milý,
prostoupil jsi mým nitrem
jako vzduch, který dýchám
a vdechl do mě život
a já ti zato děkuji.
...
Přečteno 351x
Tipy 8
Poslední tipující: Jort, jitoush, Isla, Kapka, jenommarie, Polux Troy
Komentáře (4)
Komentujících (3)