Než skončí noc
na bílém moři
najdi dvě dlaně
pro Tebe hoří
Než skončí noc
na hřbetu poslední vlny
přej si svou touhu
moje ji splní
Než skončí noc
utop mne přílivem něhy
budu Tvůj trosečník
nehledám břehy
Zeptám se ještě tady, jednotlivé řádky mají tvořit nějaký obrazec? Bo nechapu prodloužení druhého řádku.
22.12.2019 08:21:49 | praetorian