Krabička vzpomínek
V krabičce od knoflíků
schovám tvou lásku,
aby mi zbyla na památku,
až si jednou řeknem čau.
V krabičce od sirek
schovám si tvou řasu,
v dlani sevřu kamínek,
co dal jsi mi navzdory času.
Kousnu si do fíku
a řeknu všem,
jak nám bylo krásně,
my psali o nás básně.
Přečteno 979x
Tipy 1
Poslední tipující: nikoolkaaa
Komentáře (0)