Přestupní stanice
Zmatená na cestě,
zmatená z Tebe.
Na počátku mi uniklo
to tvé velké "ale".
Vlak se nedá zastavit,
protože má zpoždění
a já se vezu s Tebou
aniž bych tušila
že Ty pokračuješ dál
na vedlejší koleji.
A já nejsem víc
než Tvá přestupní stanice.
Přečteno 254x
Tipy 7
Poslední tipující: Donne, jenommarie, Kapka, Samta, Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)