Chci tě něžně políbit,
Na tvé vanilkové líce.
Chci tě jemně polaskat,
Na vašich víčcích.
Chci být ve tvých očích,
Jako v hloubce srdce.
Chci s tebou být v náručí,
A stát se jedno.
Chci a v hloubi své duše chci.
Se stát tou jedinou.
Chci budovat.
Chci bourat.
Chci na novo stavět.
Stávat se tou nejlepší.
Stávat se těmi nejlepšími.
Pro nás.
Jít příkladem.
Žít.
A Milovat.
Pro sebe navzájem,
staré hříchy nechat umírat.
Probouzet se znovu,
znovu vstávat a dívat se nahoru.
Jen být spolu.
Navzájem se podporovat, důvěřovat, věřit, ale také věřit v sama sebe.
Chci tě něžně líbat,
Na tvé laskavé rty.
Chci se stát tou,
na kterou budeš hrdý.
Vedle které budeš s láskou usínat. Vedle, které se budeš cítit jako Muž. Budeš se cítit svůj. Šťastný a ona šťastná s tebou.
A zárověň ji budeš milovat, žít pro ni, s ní....
Ne budeš.
Budeme.
Ale jsme,
Jsme teď.
Teď se milujem! ♡
Láska je krásná, musí být opětována a vnímaná, pak je to nádhera. Ať kvete a hřeje ♡ ^ST^ ;-)
28.12.2019 11:47:58 | jenommarie