Sedím na zápraží u nás DOMA
A sleduji vločky jak si hrají
Natahnu svou ruku beze slova
A dívám se jak tiše na mé horké dlani tají...
Ty přicházíš a objimáš mě ve svítání
A přineslas mi šálek horké kávy
A skryješ svoji něhu v mojí dlani
Mé srdce hoří jako proudy žhavé lávy....
Na lavičce kterou vytvořila moje láska
Hlavu svoji máš o rámě moje opřenou
V krbu vnímáme jak oheň tiše praská
A podávám ti vločku z nebe lovenou...
Pak rozplyne se v teple našich dlaní
A já si v té chvíli tolik libuju
Pak políbím tě do vonavých tvojich skrání
A zašeptám své LÁSKO
Jenom tebe MILUJU...
Jsem vločkou, co Ti tančí v dlani
a další, co Tě šimrá na Tvé skráni,
poselství lásky přináším z nebe
v každé vločce, jíž zasypu tebe.
Miluji Tě, šeptám a slova splynou v políbení,
oba dobře víme, že nad lásku nic víc není,
miluji Tě, jsi vzácným darem mého žití,
toužím, ať má láska i Tvou duši sytí.
Na lavičce, již zhotovila láska Tvá,
se ráno vždy čerstvá káva podává,
k ní úsměv a pohled plný lásky,
jež vyhladí z Tvé tváře všechny vrásky.
Sedám si k tobě, Tvá paže mne objímá,
v lásce nám krásně další den začíná,
jak vzácné jsou pro nás tyto dny,
kdy spolu jsme v nich oba přítomni.
28.12.2019 22:12:25 | Lili Starr